## Ronald Reagan Presidential Library Digital Library Collections

This is a PDF of a folder from our textual collections.

**Collection:** President, Office of the: Presidential

Briefing Papers: Records, 1981-1989

Folder Title: 07/29/1982 - 08/08/1982

(Case File: 095330)

**Box:** 19

To see more digitized collections visit:

https://reaganlibrary.gov/archives/digital-library

To see all Ronald Reagan Presidential Library inventories visit:

https://reaganlibrary.gov/document-collection

Contact a reference archivist at:

reagan.library@nara.gov

Citation Guidelines: <a href="https://reaganlibrary.gov/citing">https://reaganlibrary.gov/citing</a>

WS 10 # 095330

# 4

#### WHITE HOUSE OFFICE OF RECORDS MANAGEMENT WORKSHEET

□ X · MEDIA	WOIMOI			••
Name of Document: BRIEFING PAPER	RS FOR		PE	bject Codes:
Name of Document: BRIEFING PAPEL PRESIDENT'S SC	HEDILLED			007.01
APPOINTMENTS	FOR X	XXXXX	X	
Subject: Jenlatine fres	aentra			
Schedules for 6				
62.077	0			
82072				
82073		•		
82073	/			
820801	<u> </u>			
820802				
82 0803	2			
820804				
820805				
820806				
820807				
0000				
all are dated	82072	7 7		
- Marie and and and	020/2			
<u> </u>				
	,			
ROUTE TO:	AC	CTION	DISF	POSITION
Office/Agency (Staff Name)	Action Code	Tracking Date YY/MM/DD	Type of Response	Completion Date Code YY/MM/DD
RMMATT	RSZ	1 1		1 1
	Referral Note:			
	Deletal MO(6;			

## Thursday, July 29

8:45 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:15 am (45 min)	Briefing for Gandhi Visit (Clark) Oval Office
10:00 am (30 min)	Arrival Ceremony for Prime Minister Gandhi of India (Clark/Studdert) South Grounds
10:30 am (75 min)	Meeting with Prime Minister Gandhi (Clark) Oval Office/Cabinet Room
12:00 m (60 min)	Lunch with the Vice President Oval Office
4 - 00	Davagannal Mima (Inmag) Ossal Office
4:00 pm (15 min)	Personnel Time (James) Oval Office
	And the second s
4:15 pm (15 min)	Photos with (1) Bob Manning (Speakes) (2) Departing U. S. Ambassadors (Clark)
4:30 pm (30 min)	Presentation of Diplomatic Credentials (Clark) Oval Office
-	
5:00 pm (30 min)	Haircut
7:30 pm	N State Dinner for Prime Minister Gandhi (Black Tie) Residence

## Friday, July 30

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
ll:00 am T (60 min)	NSC Time (Clark) Cabinet Room
12:00 m (60 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office
1:00 pm (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin (Sadleir) Oval Office
2:00 pm T (60 min)	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room

Afternoon TN To Camp David

## Saturday, July 31

TN

Camp David

## Sunday, August 1

TN

Camp David

#### Monday, August 2

Approx. 12:00 noon Depart South Grounds for trip to Des Moines, Iowa

Approx. 2:00 pm Address the National Corn Growers Association

Convention

Later in · Afternoon

Visit a Farm

ON Des Moines

#### Tuesday, August 3

Approx. 9:30 am

Depart for Hartford, Connecticut

Approx. 2:00 pm

Address Centennial Convention of the Knights of Columbus at its general

session

Approx. 4:25 pm

Return South Grounds

## Wednesday, August 4

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:00 am T (60 min)	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
12:00 m (60 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office

5:30 pm Staff Time (Baker, Meese, Deaver) (30 min)

## Thursday, August 5

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:00 am T (60 min)	NSC Time (Clark) Cabinet Room
e de la compressión de la comp	
12:00 m (60 min)	Lunch with the Vice President Oval Office
1:30 pm (10 min)	Announcement of major new Health Care Screening Initiative formally launching and expanding the National Health Fair Program (Moorhead) East Roc
3:45 pm (10 min)	Greet and be photographed with W. H. Telephone Operators (John Rogers) Oval Office
4:00 pm (15 min)	Personnel Time (James) Oval Office
4:15 pm (60 min)	Appointment with Dr. Blank (dentist) Dr. Ruge Doctor's Office in Residence
5:30 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Residence

## Friday, August 6

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
ll:00 am (60 min)	T Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
12:00 m (60 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office

Afternoon TN To Camp David

## Saturday, August 7

TN

Camp David

#### Sunday, August 8

TN

Camp David

Evening

Return to White House