Ronald Reagan Presidential Library Digital Library Collections

This is a PDF of a folder from our textual collections.

Collection: President, Office of the: Presidential Briefing Papers: Records, 1981-1989

Folder Title:06/30/1982 (Case File: 083600)

Box: 18

To see more digitized collections visit:

https://reaganlibrary.gov/archives/digital-library

To see all Ronald Reagan Presidential Library inventories visit:

https://reaganlibrary.gov/document-collection

Contact a reference archivist at: reagan.library@nara.gov

Citation Guidelines: https://reaganlibrary.gov/citing

ID # 083600

SS

☐ X - MEDIA

WHITE HOUSE OFFICE OF RECORDS MANAGEMENT WORKSHEET

☐ H-INTERNAL		Subje	ct Codes:
PRESIDEN	T'S SCHEDULED UN 30 82		0 2 7.0 <u>f</u>
Subject: List of mor	toen attender		
Subject.	at solder with	PR	205
SEKOU TOUR	E, President of	000	061
Quenca.			
1			
Meeling with 11	eagor Sineral Henry	F60	13.11
f. (ferry)	chumacher,	WHO	08
outgoing Cor	umander of the		
white House	· Communication	0	
algeney.			
			:
ROUTE TO:	ACTION	DISPOS	SITION
Office/Agency (Staff Name)	Action Date Code YY/MM/DD	Type of Response Co	Completion Date Ode YY/MM/DD
RMMATT	RSZ		1 1
	Referral Note:		

WASHINGTON

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark)	Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time	Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
11:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin (Sittmann)	Oval Office
11:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) (distributed separ	
ll:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office or Residence
1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room

WASHINGTON

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Tem Resay Francisco	Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time	Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
11:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin (Sittmann)	Oval Office
11:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) (distributed separate	Oval Office ately)
11:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office or Residence
1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room

UNPUBLISHED June 29, 1982 5:00 pm

THE WHITE HOUSE

WASHINGTON

	9:01-	oun	
	9:00 am (30 min)	Staff Time 9:05 - 9:30 (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
	9:30 am (15 min)	National Security Briefing Bush, Sm, JR, Mkn, (Clark) Jon Kelo, Freso WETTERING	Oval Office
,	9.45 am (15 min)	Sonior Staff Time	Oval Office
	10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
	ll:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin / DAVE GREEKS	Oval Office
1	11:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) photo on Colonnes (distributed separ	Oval Office ately)
	ll:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
	12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office er Residence
	1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
	3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
	8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room

WEDNESDAY, June 30, 1982 -- 11:50 a.m.

Photo with President Toure of Guinea

US

- The President
Chester A. Crocker, Assistant Secretary
of State for African Affairs
Allen C. Davis, US Ambassador to
Guinea
Sophia Porson, State Department
Interpreter
Connie Connor, State Department
Protocol Office

William Clark

Guinea

- President Sekou Toure
Abdoulaye Toure, Minister of Foreign
Affairs
Mamady Lamine Conde, Ambassador to
the US

-Moussa Diakite Minister of Housing

WASHINGTON

MEETING WITH MAJOR GENERAL JERRY SCHUMACHER Wednesday, June 30, 1982
The Oval Office
11:55 a.m.

FROM: EDWARD V. HICKEY, JR.

I.	PURPOSE	To recogniz	ze	and	bid fa	arewell	. to	the	outgoir	ıg
		Commander of	of	the	White	House	Comr	nunic	cations	Agency

- II. BACKGROUND General Schumacher has been the Commander of the White House Communications Agency since 21 May 1981 and departed the White House on 17 June 1982 to take command of the United States Army Signal School at Fort Gordon, Georgia.
- Major General Henry J. (Jerry) Schumacher
 Barbara Schumacher (wife)
 Sheri Schumacher (daughter age 23)
 Jerry Schumacher (son age 21)
 Edward V. Hickey, Jr.
- IV. PRESS PLAN White House Photographer only.
- V. TALKING POINTS General Schumacher has been responsible for establishment of communications for all Presidential trips, and has been a member of the accompanying support staff, during the past year.

Clean Stranger

UNPUBLISHED June 29, 1982 5:00 pm

THE WHITE HOUSE

WASHINGTON

	9:01-	our .	
	9:00 am (30 min)	Staff Time 9:05 - 9:30 (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
	9:30 am (15 min)	National Security Briefing Bush, Sm, JR, Mkn, C (Clark) Tom Reso, Freso Westering	Oval Office
	9.45 am (15 min)	Senior Staff Mime *	Oval Office
	10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
	ll:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin , DAVE GEREEN (Sittmann)	Oval Office
7	11:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) photo on Colontol (distributed separate)	Oval Office ately)
4	11:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
	12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office ex Residence
	1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
	3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
	8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room

WASHINGTON

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Tom Read, Fred waitering	Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time	Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
11:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin (Sittmann)	Oval Office
ll:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) (distributed separate	
ll:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office or Residence
1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room

WASHINGTON

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark)	Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time	Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time	Oval Office
ll:00 am (30 min)	Meeting with Richard Wirthlin (Sittmann)	Oval Office
11:50 am (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) (distributed separate	
ll:55 am (5 min)	Photo with Lt. Gen. Henry J. (Jerry) Schumacher and Family (Hickey) (TAB A)	Oval Office
12:00 m (90 min)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office or Residence
1:30 pm (2 hrs)	Pre-News Conference Briefing (Gergen/Speakes)	Family Theater
3:30 pm	Personal Staff Time for remainder of the afternoon	Residence
8:00 pm (30 min)	News Conference (Gergen/Speakes	East Room