Ronald Reagan Presidential Library Digital Library Collections

This is a PDF of a folder from our textual collections.

Collection: President, Office of the: Presidential

Briefing Papers: Records, 1981-1989

Folder Title: 05/31/1982 - 06/28/1982

(Case File: 086225)

Box: 17

To see more digitized collections visit:

https://reaganlibrary.gov/archives/digital-library

To see all Ronald Reagan Presidential Library inventories visit:

https://reaganlibrary.gov/document-collection

Contact a reference archivist at:

reagan.library@nara.gov

Citation Guidelines: https://reaganlibrary.gov/citing

D	#	U86225
עו	#	

8

WHITE HOUSE OFFICE OF RECORDS MANAGEMENT WORKSHEET

□ X - MEDIA	· VV	ORKSHE	EI		-
☐ H · INTERNAL				Su	bject Codes:
Name of Document:	BRIEFING PAPERS FOR PRESIDENT'S SCHEDU			LE	007.01
1	APPOINTMENTS FOR	XX	$X \times Y \times X \times X$		
Subject: Senta	tive Presiden	tial	schedule	0	
for 3	V				
	820531		420629	,	
	820601		820630		
	820602				
	8206 11				
	8206 12				
	8206 /3				
	820614				
	820615				
	820616				
	(20617				
	82 06 18		`		
	820619				
	820620				
	820621				
	820673				
	820624				
	820625				
	820626				
	820627				
	820628				
all are da	ted 82052	8 .			
ROUTE TO:	•	ACTI	ON	DISP	POSITION
	Δ	action	Tracking Date	Type of	Completion Date
Office/Agency (Staff Nam		Code	YY/MM/DD	Response	Code YY/MM/DD
RMMATT		RSZ _	1 1		
	Refe	rral Note:			

UNPUBLISHED May 28, 1982 11:00 am

THE WHITE HOUSE

WASHINGTON

THE PRESIDENT'S SCHEDULE Monday, May 31, 1982

10:40 am	Depart for Arlington Cemetery for Memorial Day Ceremonies (Stephen Studdert)	South Grounds
12:00 m	Return White House	South Grounds
12:00 m (3 1/2 hrs)	Lunch and Personal Staff Time	Oval Office/ Residence
3:30 pm (10 min)	Taping for French D-Day Special (Bakshian/Goode)	Library
3:45 pm	To Residence for remainder of the day	Residence

UNPUBLISHED May 28, 1982 11:00 am

THE WHITE HOUSE

WASHINGTON

THE PRESIDENT'S SCHEDULE Tuesday, June 1, 1982

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark)	Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time	Oval Office
10:00 am (90 min)	Pre-Europe Briefing (Clark)	Cabinet Room
11:30 am (30 min)	Personal Staff Time	Oval Office
12:00 m (60 min)	<pre>Issues Briefing Lunch (Darman/Fuller)</pre>	Cabinet Room
1:30 pm (90 min)	Pre-Europe Briefing (Clark)	Cabinet Room
3:00 pm (20 min)	Pre-Interview Briefing (Gergen/Speakes)	Oval Office
3:20 pm (30 min)	Interview with European TV Networks (Gergen/Speakes)	Library
4:00 pm (30 min)	Interview with Wire Services (Gergen/Speakes)	Oval Office
4:30 pm (30 min)	Haircut	West Basement
5:00 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)	Oval Office

9:35 am European Departure Event East Room

10:10 am The President and Mrs. Reagan depart depart S.Grounds for trip to Paris, Versailles, Vatican

City, London, Bonn and Berlin (see

separate schedule)

Friday, June 11

6:40 pm The President and Mrs. Reagan return

to Andrews

7:15 pm The President and Mrs. Reagan arrive So.Grounds

Saturday, June 12

N To Camp David

Sunday, June 13

N Camp David

Monday, June 14

N Camp David

Afternoon N Return to White House

Evening TN Attend Bob Michel Fundraising Reception

at the Capitol Hill Club (Duberstein/Rollins/

Studdert)

Tuesday, June 15

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (60 min)	Meeting with Bipartisan Congressional Leaders (Duberstein) Cabinet Room
10:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
10:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
11:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
12:00 m (60 min)	Issues Briefing Lunch (Darman/Fuller) Cabinet Room
1:30 pm (20 min)	Kickoff of national campaign in support of balanced budget (Dole/Duberstein/Studdert): Capitol Steps
2:00 pm T (60 min)	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
Afternoon	To Houston
Evening	Clements Fundraising Dinner in Houston
	ON Houston

Return to Washington

2:30 pm (60 min)	Т	NSC Time (Clark) Cabinet Room
_3:45 pm (10 mins)	т	Dropby Briefing for National Association of Broadcasters (Small) 450 EOB
5:00 pm (30 min)		Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
5:30 pm		Haircut
7:00 pm	TN	George Murphy Birthday Reception Senate Caucus Room

Thursday, June 17

To New York City

T Luncheon Meeting in NYC

3:30 pm United Nations Speech

Return to Washington

Friday, June 18

HOLD MORNING

11:00 am T Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room

(60 min)		
12:00 am (60 min)		Lunch and Personal Staff Time Oval Office
2:00 pm (60 min)	Т	NSC Time (Clark) Cabinet Room
4:00 pm (15 min)		Personnel Time (James) Oval Office
5:00 pm (30 min)		Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
5:30 pm	N	Reception for the Republican National Committee (Rollins/Brandon) Residence

Saturday, June 19

Personal Time

Sunday, June 20

Personal Time

Monday, June 21

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:00 am (30 min)	Briefing for Begin Working Visit (Clark) Oval Office
11:30 am (30 min)	Meeting with P. M. Begin (Clark) Oval Office
12:15 pm (75 min)	Lunch with P. M. Begin (Clark/Brandon) Residence
1:30 pm (5 min)	Joint Statements (Clark) Diplomatic Entrance
5:00 pm T (15 min)	Taping Session (Bakshian/Goode) Library or Map Room (1) For Annual Meeeting National Conference of State Legislatures
5:30 pm N (20 min)	Senatorial Trust Reception (Rollins/Brandon) Residence

Tuesday, June 22

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (60 min)	Meeting with GOP Congressional Leaders (Duberstein) Cabinet Room
10:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
10:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
11:00 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:30 am T (30 min)	Meeting with President Hurtado of Ecuador (Clark) Oval Office
12:15 pm T (75 min)	Working Lunch with President Hurtado (Clark/Brandon) Residence
2:30 pm T (60 min)	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
4:20 pm T (5 min)	Courtesy call by Mr. and Mrs. Ralph Carr (Mason) Oval Office
4:30 pm (30 min)	Meeting with approximately 100 key GOP Congressional Candidates (Rollins) Family Theater
5:00 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Residence

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:00 am T (60 min)	NSC Time (Clark) Cabinet Room
12:00 m (60 min)	Issues Briefing Lunch (Darman/Fuller) Cabinet Room

4:30 pm (30 min)	N	Join	Reception	#1	for	Ground	Floor	Committee
6:00 pm	N	Join	Reception	#2	for	Ground	Floor	Committee

Thursday, June 24

9:00 am (30 min)		Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)		National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)		Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)		Personal Staff Time Oval Office
11:30 am (20 min)	T ·	Dropby Briefing for Leaders of Southern State Legislatures (Williamson) Cabinet Room
12:00 m (60 min)		Lunch with the Vice President Oval Office
2:00 pm (60 min)	T	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
3:30 pm (20 min)	Т	Presentation of Diplomatic Credentials (Clark) Oval Office
4:00 pm (15 min)		Personnel Time (James) Oval Office
5:00 pm (30 min)		Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
6:30 pm	N	California GOP Delegation Reception (Brandon)

Friday, June 25

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
12:00 m	Lunch and Personal Staff Time Oval Office
(60 min)	
2:00 pm T (60 min)	NSC Time (Clark) Cabinet Room

Afternoon TN To Camp David

Saturday, June 26

TN

Camp David

Sunday, June 27

TN

Camp David

Evening TN Return to White House

Monday, June 28

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
12:00 m (60 min)	Issues Briefing Lunch (Darman/Fuller) Cabinet Room
2:00 pm T (60 min)	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
5:00 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
5:30 pm TN (30 min)	Eureka College Reception (von Damm/Brandon)

Tuesday, June 29

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
12:00 m	Lunch and Personal Staff Time Oval Office
(60 min)	duich and reisonal stall lime oval office
1:30 pm T (10 min)	Meeting with Archbishop Roach, et al (Dole) Oval Office
2:00 pm T (60 min)	NSC Time (Clark) Cabinet Room
5:00 pm (30 min)	Haircut
5:30 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver)

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (60 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:50 am T (5 min)	Photo with Sekou Toure, President of Guinea (Clark) Oval Office
12:00 m (60 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office