Ronald Reagan Presidential Library Digital Library Collections

This is a PDF of a folder from our textual collections.

Collection: President, Office of the: Presidential

Briefing Papers: Records, 1981-1989

Folder Title: 01/19/1982 – 01/31/1982 (Case

File: 069122)

Box: 12

To see more digitized collections visit:

https://reaganlibrary.gov/archives/digital-library

To see all Ronald Reagan Presidential Library inventories visit:

https://reaganlibrary.gov/document-collection

Contact a reference archivist at:

reagan.library@nara.gov

Citation Guidelines: https://reaganlibrary.gov/citing

ID # 069122

WHITE HOUSE OFFICE OF RECORDS MANAGEMENT WORKSHEET

L X - MEDIA					
□ H · INTERNAL Name of Doc	ument: BRIEFING PA		4	DE	ubject Codes:
1	APPOINTMEN	S SCHEDULED NTS FOR	XXXX	<u>X</u>	
Subject:	water fre	exidential	schedu	20	
	Ö				
. /	526119				
	820120)			
	820121		:		
	820123	<u> </u>	•		
	820123				
	820124				
•	820125				
	820126		-		
	820127				
,	820128				
	0				
	01010				
	820130	,			<u></u>
	82013				
(11)	1 1 1	620116			
all	are dated	820115)		
					+
		·			
ROUTE TO:		AC	TION	DIS	POSITION
		Action	Tracking Date	Type of	Completion Date
Office/Agency	(Staff Name)	Code	YY/MM/DD	Response	Code YY/MM/DD
RMMATT		RSZ			
		Referral Note:			

Tuesday, January 19

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am	National Security Briefing (Clark), Oval Office
(15 min) 9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (30 min)	Personal Staff Time
12:00 m (2 hours)	Hold for Lunch and Personal Staff Time Time
	$\mathcal{L}_{\mathcal{L}}$
2:00 pm (20 min)	Hold
3:30 pm (15 min)T	L. A. Times Int (Speakes)
4:00 pm (30 min)	Personnel Time (James) Oval Office
4:30 pm (30 min)	Int. with WH Correspondents for Wire Services (Speakes)
	/ /
5:00 pm (45 min)	Taping Session (1) Actors Fund Medal (2) European Management Forum Symposium (3) Public Service Armed Forces Advertisement (4) Bob Hope Heart Research Institute (5) 60-year celebration of WOR-Radio-New York (6) Press Club Salute to Congress Dinner on 1/27
	(Goode/Bakshian)
Фан, у уч	
5:30 pm (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Residence

Wednesday, Jan	uary	20
----------------	------	----

First Year Anniversary

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark), Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
11.45 pm	Depart for Administration Mostins
11:45 am 12:45 pm	Depart for Administration Meeting Return White House
<u>-</u>	
12:45 (70 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office
1:55 pm (10 min)	Chas. Wick, Bob Gray and Chuch Hagel (for presentation of Satellite Balls Book) (David Fischer) Oval Office
2:00 pm (60 min)	Cabinet Meeting (Fuller) Cabinet Room
3:00 pm	To the Residence
7:30 pm N	GOP Dinner (lst Anniv) (Washington Hilton) BLACK TIE

Thursday, January 21

9:00 am (30 min)		Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)		National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (15 min)		Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (20 min)		Dropby Chamber of Commerce Breakfast (Fuller) Roosevelt Room
10:30 am (30 min)	·	Urban Affairs Meeting (Darman/Fuller)
11:15 am		Depart for Baltimore trip
2:30 pm		Return White House
3:00 pm (30 min)	T	Int. with Tony Brown for season premier of PBS Show "Tony Brown's Journal" to highlight Black History Month (Speakes)
3:30 pm (90 min)		NSC Meeting (Clark) Cabinet Room
5:00 pm (30 min)		Haircut

Friday, Januay 22

9:00 am (30 min)

9:30 am Meeting with NSPG (Clark) Oval Office (60 min)

10:30 am T Meeting with Pro-Life Leadership (Dole) Cabinet Room

Saturday, January 23

N CAMP DAVID

Sunday, January 24

N CAMP DAVID

5:00 p.m. N Return to White House

Monday, January 25

8:00 am N	Attend Service of Intercession at the National Presbyterian Church
9:30 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
10:00 am (15 min)	National Security Briefing (Clark), Oval Office
10:15 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:30 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:55 am (5 min)	Photo with Mr. and Mrs. Jacob Stein (Dole) Oval Office
12:00 noon (60 min)	Issues Briefing Lunch Cabinet Room
1:30 pm (30 min)	Meeting with Small Business Owner-Operators (Dole)

5:30 apm (30 min)	Staff Tim	e (Baker,	Meese,	Deaver)	Oval	Office
7:30 pm	Dinner -	Senate-Ho (Biparti		dership	- Res	idence

Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office

Deliver State of the Union Message at the Capitol

Tuesday, January 26

9:00 am (30 min)

9:00 pm

9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark) Oval Office
9:45 am (60 min)	Congressional Leadership Meeting (Duberstein) Cabinet Room
10:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
11:00 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
12:00 m T (90 min)	Cabinet Working Lunch (Fuller) Cabinet Room
1:30 pm (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
2:00 pm	Hold remainder of day for speech preparation time

Wednesday, January 27

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark), Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff time Oval Office
10:00 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
11:00 am (15 min)	Meeting with Association of Independent TV Stations, to present an award (Speakes) Oval Office
11:30 am T (30 min)	Meeting with GOP Mayors (Williamson) Cabinet Room
12:00 Noon (75 min)	Briefing Lunch Re. CBS Interview (Gergen/Speakes) Cabinet Room
1:30 p.m. (60 min?)	CBS Interview - Dan Rather (Gergen/Speakes) Map Room
2:30 pm	To Private Quarters

Private Dinner (outside WH)

TN

Eve

9:00 am (30 min)		Staff time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)		National Security Briefing (Clark), Oval Office
9:45 am (15 min)		Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (30 min)		Personal Staff time Oval Office
11:00 am	N	Depart WH for FDR Preview, Smithsonian
12:20 pm	N	Return White House from Smithsonian
12:30 pm	N	FDR 100th Anniversary Lunch (Canzeri) East Room
2:15 pm (10 min)		Meeting with Margaret Hance (Williamson) Oval Office
2:30 pm (60 min)	Т	Cabinet Time (Fuller) Cabinet Room
3:30 pm (30 min)		Personal Staff Time Oval Office
4:00 pm (60 min)	T	National Security Council (Clark) Cabinet Room
5:15 pm (15 min.)	N	Reception for SMAG (Special Medical Advisory Group), VA Dept. of Medicine & Surgery (Brandon) Blue Room

Friday, January 29

9:00 am (30 min)	Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office
9:30 am (15 min)	National Security Briefing (Clark), Oval Office
9:45 am (15 min)	Senior Staff Time Oval Office
10:00 am (30 min)	Personal Staff Time Oval Office
10:30 am (15 min)	Meeting with Juan Antonio Samaranch, Pres, International Olympic Committee, and Peter V. Ueberrot Pres., Los Angeles Olympic Organizaing Committee (Deaver/Newell) Oval Office
10:45 am (20 min)	Meeting with Senator Tower (Duberstein) Oval Office
11:45 am T (20 min)	Meeting with Jchn Jacob, National Urban League (Dole) Oval Office
12:05 pm (5 min)	Photo op (Newell) Oval Office
12:10 (65 min)	Lunch and Personal Staff Time Oval Office
1:15 pm T (30 min)	Int. with Steve Neal of The Chicago Tribune (Speakes)

5:30 pm Staff Time (Baker, Meese, Deaver) Oval Office (30 min)

Saturday, January 30

Personal

Sunday, January 31

Personal

Time? N Movie - Man of Iron - Family Theater